Last news in Fakti

19 Юли, 2022 23:03 2 851 1

Трансферната лудост в Барселона може да продължи със звезда от Манчестър Сити

  • бернардо силва-
  • манчестър сити-
  • барселона

„Каталунците“ изглежда не се притесняват от никакъв Финансов феърплей

Трансферната лудост в Барселона може да продължи със звезда от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е напът да счупи рекорда си за входящи трансфери, ако продължава в същия дух, въпреки факта, че клубът е затънал в €1,3 млрд. задължения. Спортният журналист Жерард Ромеро смята, че Бернардо Силва от Манчестър Сити все още е възможно да се озове на „Ноу Камп“, въпреки привличането на Роберт Левандовски.

Португалецът е оценяван на €80 млн. от Transfermartk, което го превръща в един от най-скъпите футболисти в света в момента.

„Каталунците“ вече платиха €45 млн. за Левандовски и €58 млн. за Рафиня, като в същото време подписаха мултимилионни договори с Франк Кеси и Андреас Кристенсен, макар двамата да пристигнаха без трансферни суми.

Засега най-внушителният прозорец за „Барса“ бе през лятото на 2017 г., когато бяха платени €380 млн. за Осман Дембеле, Филипе Коутиньо, Паулиньо, Нелсон Семедо, Йери Мина, Жерард Деулофеу и Марлон. Това е и годината, в която Неймар напусна в посока ПСЖ срещу €222 млн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    и накрая банкрут