Last news in Fakti

24 Юли, 2022 15:33 1 793 0

Антоан Гризман е ключът към трансфера на Кристияно Роналдо в Атлетико Мадрид

  • антоан гризман-
  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • атлетико мадрид-
  • барселона

Французинът може да се окаже най-важният човек за сделката

Антоан Гризман е ключът към трансфера на Кристияно Роналдо в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо изглежда е една крачка по-близо до трансфер в Атлетико Мадрид, след като The Times съобщи, че клубът планира да разкара Антоан Гризман, за да направи място за португалеца.

Френският национал отдавна изгуби статута си на звезда от световна величина, но заплатата му продължава да е близка до тази на най-добрите футболисти в света.

„Дюшекчиите“ понастоящем използват „Гризу“ под наем от Барселона, като му плащат по €350 хил. на седмица. Ако той изпълни двугодишния си договор докрай, тогава столичният гранд ще се задължи да плати около €40 млн., за да подпише с него за постоянно. Подобни суми някак не отиват на нападател, който вкара само 8 гола и даде 7 асистенции във всички турнири през миналата година.

Роналдо от друга страна заби 24 гола при „червените дяволи“, въпреки че наскоро навърши 37 години.

Сега остава само Диего Симеоне и компания да намерят начин, за да разкарат Антоан Гризман от редиците си и Кристияно Роналдо вече може да бъде считан за сигурен на „Уанда Метрополитано“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА