Last news in Fakti

26 Юли, 2022 20:03 3 324 0

Легенда на Манчестър Юнайтед за най-скъпия футболист на Манчестър Сити: Не бих му дал дори да ми чисти обувките

  • джак грийлиш-
  • дуайт йорк-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • астън вила

Бившият нападател негодува от признанието, което двамата са получили за престоя си в Астън Вила

Легенда на Манчестър Юнайтед за най-скъпия футболист на Манчестър Сити: Не бих му дал дори да ми чисти обувките - 1
Снимка: БГНЕС

Джак Грийлиш се превърна в най-скъпия британски футболист в историята, когато през миналото лято Манчестър Сити плати за него €117,5 млн. на Астън Вила. Легендата на Манчестър Юнайтед - Дуайт Йорк, обаче е огорчен от факта, че в момента крилото на „гражданите“ се ползва с по-високо признание сред феновете на „виланите“, отколкото самият той.

Все още няма по-добър играч от мен за Астън Вила във Висшата лига, въпреки че това се скрива под килима. Бях участник в два финала на „Уембли“ с този отбор, спечелих два пъти Купата на лигата. Имах наистина добри отношения с феновете, но съм малко разочарован, че за времето във Вила не получих признанието което заслужавах. Джак Грийлиш бе продаден за 100 милиона паунда?! Да, хората бяха разочаровани, но все още го приемат за идол. Истината е, че той дори не може да ми чисти обувките, ако сравнявате какво е постигнал той с Вила и какво съм направил аз“, каза той пред FourFourTwo, цитиран от „Тема Спорт“.

Йорк има почти 300 мача за Астън Вила преди да се присъедини към Манчестър Юнайтед. Именно в онзи период клубът бе сред водещите в Англия, докато по времето на Грийлиш „виланите“ по-скоро се бореха за оцеляване, отколкото за важните трофеи на „острова“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА