Last news in Fakti

29 Юли, 2022 16:03 828 0

Бивш директор на Ботев се обяви в подкрепа на Валентич и разкритикува наследниците си

  • азрудин валентич-
  • ботев пловдив-
  • даниел серехидо

„Канарчетата“ все още нямат победа от началото на сезона

Бивш директор на Ботев се обяви в подкрепа на Валентич и разкритикува наследниците си - 1
Снимка: БГНЕС

Азрудин Валентич се превърна в първия сериозен кандидат за уволнение в родния футбол, след като неговият Ботев Пловдив отпадна от квалификациите за Лигата на конференциите, а в Първа Лига продължава да стои без успех. Бившият директор на „канарчетата“ - Даниел Серехидо, обаче се обяви в подкрепа на наставника и разкритикува своите наследници в клуба.

Хората може да харесват или да не харесват Валентич, но това, което му причиняват напоследък, е просто отвратително и тъжно. И не говоря за критиките от страна на феновете или закъснелите искания за оставка. Феновете имат пълното право да се изразяват под всякаква форма, каквато искат, и особено след огромната подкрепа, която показаха на отбора в тежки периоди. Говоря за професионалното изоставяне от собственика и ръководството, което Валентич получава от началото на сезона“, написа Серехидо в социалните мрежи, цитиран от Gong.

В Ботев пристигнаха трима нови играчи през лятото - Мартин Секулич, Рой Херман и Яспер ван Хертум, но в същото време бяха продадени Олакунле Олусегун, Джонатан Окоронкво и Ифеани Давид Ндука, като Филип Филипов реши да се пенсионира. Също така капитанът - Тодор Неделев, пострада тежко преди старта на сезона и ще пропусне поне още няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА