Last news in Fakti

31 Юли, 2022 18:00 2 309 1

На 74-годишна възраст почина бившият треньор на Ботев (Пловдив) Светослав Гърков

  • ботев пловдив-
  • светослав гърков-
  • треньор

Страхотен човек и професионалист, винаги настроен позитивно

На 74-годишна възраст почина бившият треньор на Ботев (Пловдив) Светослав Гърков - 1

Бившият старши треньор на Ботев (Пловдив) Светослав Гърков е починал на 74-годишна възраст, съобщиха от клуба.

"С тъга в сърцето съобщаваме, че Светослав Гърков напусна този свят. Бившият треньор на Ботев почина на 74 години. Страхотен човек и професионалист, винаги настроен позитивно и опитващ се да помогне на всеки, с каквото е необходимо. Ще остане в съзнанието на ботевистите с много положителни емоции, сред които и легендарната победа с 3:2 над градския съперник Локомотив на "Колежа". ПФК Ботев Пловдив изказва искрените си съболезнования към близките и роднините на Светослав Гърков. Почивай в мир, бат Светльо!", cе казва в официалното съобщение на клуба от Пловдив.

Гърков води отбора от юни 2006 година до октомври 2007-а. Освен това е бил помощник-треньор, както и е работил в школата на клуба в различни периоди.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо,

    3 1 Отговор
    Бог да го прости, но бая си къркаше и скоропостижно го удари инсулта...