Last news in Fakti

2 Август, 2022 22:33 8 318 2

Прекратиха MMA мач след най-бруталното счупване на нос в историята на спорта (ВИДЕО)

  • mma-
  • блейк пери-
  • марсел маккейн-
  • a1 combat

Подобни заглавия плъзнаха и из спортните ежедневници по света

Прекратиха MMA мач след най-бруталното счупване на нос в историята на спорта (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Битката между Блейк Пери и Марсел МакКейн от веригата A1 Combat се превърна в истинска интернет сензация, след като участниците в нея сътвориха може би най-бруталния нокаут със счупен нос в историята, научихме от Daily Caller.

МакКейн вкара страхотно коляно в главата на противника си, в следствие на което хрущяла на Пери едва не бе откъснат от лицето му.

Съдията спря мача за медицински таймаут, а лекарят на срещата обяви технически нокаут, преценявайки, че боят не може да продължи след подобна травма.

След двубоя Пери изрази съжаление, че срещата не е могла да продължи, но поздрави МакКейн за успеха, признавайки, че е заслужен.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Охооо

    2 1 Отговор
    А главата ...и без да е счупена все едно я няма. Тези трябва да ги забранят, а не да ги рекламират. Счупили му носа. Ами той нали затова е отишъл. Малко му е . Насилие , отвращаващо. !