Last news in Fakti

25 Юни, 2013 18:01 1 699 1

Стоичков и футболистите правят бойкот

  • цска-
  • бойкот-
  • играчи-
  • стоичков
Стоичков и футболистите правят бойкот - 1
Снимка: БГНЕС
Драмите около ЦСКА продължават. Вече на напрежението и неизвестността не издържат и самите играчи, както и треньорът Христо Стоичков. Според източници, Камата е обявил, че ако до часове няма някаква яснота около бъдещето на клуба, той ще си тръгне. Играчите, които се подготвят за новия сезон на лагер в Етрополе, също са доста притеснени. Те не са получавали парите си и поискали обяснение за това от Стоичков.
 
ЦСКА играе контрола със Славия в София днес (25 юни) от 19:00 часа, а част от футболистите са стегнали целия си багаж и не е ясно дали няма да има бойкот на подготвителния лагер след проверката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 M.G.

    0 0 Отговор
    Samo taka s tarikatite