Last news in Fakti

25 Юни, 2013 19:29 3 930 1

"Титан" отново собственици на ЦСКА

  • цска-
  • "титан"-
  • собственост-
  • ганчев
"Титан" отново собственици на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС
Ситуацията в ЦСКА всеки ден се променя. Собственикът на ''червените'' Иво Иванов направи шокиращо признание.  Той заяви, че сделката с Гриша Ганчев е пропаднала и собственикът на Литекс няма да помага на ''червените''. Това означава, че ''Титан'' остава собственик.
 
"Няма да има сделка с Гриша Ганчев. "Титан'' остава собственик на клуба. Ще намалим заплатите на футболистите и целите пред отбора. Никой не иска да даде и една стотинка за ЦСКА.
 
Реалните дългове на клуба са около 12 милиона лева. Дружеството остава и няма фалит. Положението е тежко. Не мога да кажа, че нещата са розови, но биха могли да се оправят. Не знам дали Христо Стоичков ще остане старши треньор на отбора. Той ще реши това. Стоичков иска гаранции от нас, че футболистите ще си получават заплатите без да има закъснения. Не мога да дам такава гаранция", заяви Иво Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    как става така веднъж се отказват от клуба а после се врущат идми додими със тея интриги на никаде