Last news in Fakti

5 Август, 2022 12:33 862 6

Саша Илич: Надявам се след седмица да не допуснем същите грешки

  • цска-
  • сейнт патрикс-
  • лига на конференциите-
  • саша илич

Сърбинът призна, че е видял множество индивидуални грешки в мача срещу Сейнт Патрикс

Саша Илич: Надявам се след седмица да не допуснем същите грешки - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще влезе в реванша срещу Сейнт Патрикс идната седмица с гол пасив от втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите, благодарение на множеството индивидуални грешки, които допусна отборът. Старши-треньорът на „червените“ - Саша Илич, отчете точно тази причина за поражението на стадион „Васил Левски“ снощи с 0:1.

Имаме седмица, в която да работим. Надявам се да не допуснем грешките от днес. Трябваше да играем по-бързо с топката“, каза Илич, цитиран от Gong.

Той все пак не пожела да хвърли вината единствено върху Асен Дончев, въпреки че младокът сбърка най-тежко за гола на ирландците в София.

ЦСКА ще има възможност да се подготви спокойно за ответната среща, защото мачът срещу Ботев Пловдив този уикенд бе отложен.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не същите

    2 1 Отговор
    по голями !
  • 2 Ицо

    4 1 Отговор
    За да не допуснете грешки тия дето играха снощи ако даде някой каса бира му ги давайте веднага от тия не става нищо те не знаеха какво правят на терена на който се разхождаха по погрешка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    4 0 Отговор
    Ако можеха да разиграват бързо, остро топката по земя, тея дървари от Ирландия отиваха на резултат! Явно не им се отдава на наемниците на Ганчев - бавни, мудни, предвидими, без движение, няма поемане на топката на скорост в празни пространства, вероятно и поради техническо неможачество на футболистите! Ирландците тъкмо такъв стил на игра търсеха - топка по фланговете и центрирания, с които лесно се справят, а напред каквото стане и тя стана.... Не очаквам чудеса от реванша!
  • 5 много лоши смени

    2 0 Отговор
    В отбора ...
  • 6 Ясен Пакпадналов

    2 0 Отговор
    Слабите треньори се надяват на промени, а добрите директно ги заявяват