Last news in Fakti

7 Август, 2022 15:03 1 993 4

Степмашината е сред най-важните уреди в залата, според Лорен Симпсън (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • лорен симпсън

Фитнес инструкторката показва един ефективен начин за използване на уреда

Степмашината е един от най-отбягваните уреди във фитнес салоните, въпреки че не бива. Да, натоварването там може да е доста интензивно, но ефектът от него е повече от полезен. Лорен Симпсън за пореден път дава пример как да почерпим максимума от това страшилище с любопитна тренировка.

Първо тя препоръчва 5 минути загрявка с нормално катерене на стълбите, а след това прескачане на стълба с продължителност 90 секунди и още толкова за почивно темпо.

Следващият етап от упражнението е бързо катерене за 45 секунди и отново 90 почивка.

За финал тя съветва да не използвате ръцете си, за да тичате в продължение на 20 секунди, като пак си отдъхвате за минута и половина, но без да спирате напълно.

Всичко това се повтаря 3-4 пъти и ето ви една отлична тренировка върху степмашината.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая са прай на моладжийка!

    1 1 Отговор
    Кростренажора е най-великата машина измислена от човека! Всяко училище трябва задължително да има такива машини и задължително всички да дават по 6 часа на седмица! За един здрав народ!

    Коментиран от #2

  • 2 Качак

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тая са прай на моладжийка!":

    Глупости на търкалета. На един мъж му трябва една щанга и 2 гири само! И базови упражнения! Крос, мрос и степерчета за жени и нежни пеееее....расчета.
  • 3 Анонимна

    0 0 Отговор
    Десоо Десоо, няма ли нещо по-интересно за което да пишеш ами само за мацки са ти в главата по цял ден?!
  • 4 Оги

    0 0 Отговор
    Степмашината? Аз мислех сайбиън е…