9 Август, 2022 09:52 4 697 2

Тайсън Фюри: Подпиши шибания договор и спри да бъдеш лайно

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • дерек чисора

Наричаш се „войната“, а всъщност трябва да се наричаш „пиле“

Тайсън Фюри: Подпиши шибания договор и спри да бъдеш лайно - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри обяви, че планира да се върне на ринга и е готов да се бие срещу Дерек Чисора в трети мач помежду им. Шампионът на WBC в тежка категория обаче твърди, че Дел Бой опитва да избяга от подобна среща, въпреки думите му, че е готов да се срещне с Фюри.

Фюри пусна изявление в Инстаграм и обяви, че договор вече е пратен на Чисора. Фюри защити успешно титлата си през април срещу Дилиън Уайт и след това обяви пред 94 000 на „Уембли“, че се оттегля. Слухове за следващ бой на Фюри обаче не спират, като всички очакват той да срещне победителя от Антъни Джошуа – Олександър Усик в мач обединяващ всички титли. Чисора пък победи преди месец Кубрат Пулев и сложи край на серия от 3 поредни загуби.

„Това е за Дерек „лайното“ Чисора, който бяга от трети мач помежду ни. Наричаш се „войната“, а всъщност трябва да се наричаш „пиле“, защото опитваш да избягаш от трилогията и най-големия хонорар в кариерата си. Подпиши шибания договор и спри да бъдеш лайно“, каза Фюри в Инстаграм.

Циганският цар два пъти се би с Чисора. През 2011 г. той спечели със съдийско решение, а през 2014 г. Фюри принуди Дел Бой да си остане на стола в ъгъла в 10-ия рунд. Макар след това двамата да станаха приятели, в последно време има сериозно напрежение между тях.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    0 4 Отговор
    Чисора ще бие Фюри, но проблема му е, че не може да стигне до него поради дългите ръце на Тайсъна.В двата мача досега това се видя.Яко има трети мач, той е да попълни банковите им сметки.

    Коментиран от #2

  • 2 Дзверо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Хахахахааасс