Last news in Fakti

8 Август, 2022 21:03 1 384 6

Отлагат дербито между Лудогорец и Левски

  • левски-
  • лудогорец-
  • хамрун спартанс-
  • бфс

„Сините“ са поискали мачът да се играе на друга дата

Отлагат дербито между Лудогорец и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е заявило пред БФС, че иска пореден мач от програмата в Първа Лига на клуба да бъде отложен, като този път това ще е дербито с Лудогорец в Разград, пише dsport.

Очакванията на „Герена“ са за класиране в последния кръг за влизане в групите от Лигата на конференциите, което значи, че идната седмица отборът се готви за още евромачове.

Преди това обаче „сините“ трябва да отстранят Хамрун Спартанс в четвъртък, като влизат в мача с минимален аванс от 0:1 след първия двубой.

Ще е любопитно да видим дали „орлите“ ще имат нещо против, защото и те на свой ред имат ангажименти в Европа, но за мачовете срещу Славия и Черно море изобщо не бе потърсено мнението на съперниците и въпреки това БФС уважи молбата на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чакаш промяна

    17 1 Отговор
    Отложете цялото първенство ,при този скапан футбол какво значение има.
  • 3 Кольо

    12 4 Отговор
    Отложете всички мачове на левски, и тъй ато няма да има време да се изиграят им присъдете служебни победи....това към БФС пиянде.
  • 4 днес

    10 2 Отговор
    Най-добре ще е Уевски да се извади от първенството!!!! Ако влезат в групите - съвсем няма да могат да играят. Интересното е, че когато се наваксват после мачовете - на сняг и кал - пак ще се играят през два-три дни....
  • 5 алоооо

    3 1 Отговор
    дайте да отложим цялото първенство заради Левски.да си стегнат Задниците и да играят какво толкова, има хора които работят по 8/10 часа тежък физически труд пет дена в седмищата а тези два мача не могат да изиграят
  • 6 Т. Батков

    1 0 Отговор
    Да бе, отложете им всички мачове, пък като спечелят лигата на конференциите през май догодина, ще си ги изиграят след края на първенството, когато другите отбори са вече във ваканция и в подготовка за новия сезон.