Last news in Fakti

10 Август, 2022 15:00 3 636 5

Топплувецът ни се обясни в любов на родна тенисистка

  • дария радулова-
  • антъни иванов-
  • плуване-
  • тенис тенис на корт-
  • обяснение в любов-
  • спорт

Откакто се срещат в столовата на учебното заведение миналото лято, Антъни и Дария (19) са буквално неразделни, освен в часовете, в които тренират

Топплувецът ни се обясни в любов на родна тенисистка - 1
Снимка: Instagram

Топплувецът Антъни Иванов се обясни в любов на приятелката си Дария Радулова в навечерието на 36-ото европейско по плуване, което се открива в четвъртък в Рим.

23-годишният търновец и красавицата се запознаха зад океана – в университета „Вирджиния Тех“, където и двамата следват, разкрива Telegraph.bg.

Откакто се срещат в столовата на учебното заведение миналото лято, Антъни и Дария (19) са буквално неразделни, освен в часовете, в които тренират. Пред БНР асът ни призна, че дори е готов да се ожени за своето момиче. След трудната година, в която Иванов имаше тежки изпити и бе със спрени права, макар и за няколко дни, заради пропуснати допинг проверки, сега той е част от групата от 10 наши състезатели във Вечния град.

“Преди да започне най-важното състезание за годината за мен, а именно европейското, искам да изкажа благодарност към човека, който беше неотлъчно до мен през последната година и ми помогна да съм тук и да съм отново себе си”, написа звездата ни в Инстаграм.

Емоционалното му послание към националната шампионка продължи така: „Тя ми помогна да преодолея разочарованието от Олимпийските игри и да си върна желанието за живот. Никога не съм обичал и може би никога няма да обичам друг човек по този начин. Помогна ми да стана по-добър и отговорен човек и да осъзная, че съм прекалено добър към хора, които не го заслужават. Обичам те и винаги ще съм до теб”.

В шампионата на Стария континент Антъни се цели във финал на коронната си дисциплина 200 м бътерфлай, а ще плува и на 100 м. „Ако се доближа до най-доброто си време на 200 м, няма как да съм по-назад от 5-о място. В щафетите имаме реален шанс да подобрим националните рекорди и да се борим за място във финалите. Направих доста по-добра подготовка в сравнение с тази преди световното в Будапеща през юни. Не само аз, но и всички, които бяхме на лагера в Бургас, се подготвихме добре”, увери Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емо

    10 5 Отговор
    Тоя Антъни много мургсв бе.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мдаа

    8 6 Отговор
    Две сиганета.
  • 4 Ана

    2 1 Отговор
    Момичето е много красиво! Виждала съм я на живо
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.