Last news in Fakti

10 Август, 2022 22:33 3 088 7

Нидерландски журналист нападна „бездушния“ Лудогорец за липсата му на фенове

  • лудогорец

Той не разбира, защо след 11 поредни шампионски титли клубът продължава да събира толкова малко почитатели

Нидерландски журналист нападна „бездушния“ Лудогорец за липсата му на фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец стана обект на тежки критики из цяла Европа след отпадането си от квалификациите за Шампионската лига, където срещу Динамо Загреб получи 3 червени картона на полеви играчи и 1 за човек от щаба. Нидерландският журналист Ларс Смит определи българския шампион за „бездушен“ в блока си за indehekken.net, като взе за пример срещите със Сутиеска Никшич в по-ранните кръгове, съобщи Sportlive.

За съжаление, съперникът днес е българският Лудогорец. Клубът, който доминира в българския футбол повече от десетилетие, благодарение на богат инвеститор. От промоцията до най-високото ниво клубът е спечелил 11 от 11 възможни шампионата. Въпреки спортните си успехи, Лудогорец все още е нищо откъм привърженици“, пише той в публикацията си.

Смит също така определя подобни клубове за „бездушни“, защото те очевидно не носят очакваната емоция за футболните запалянковци. Той дори сравни отбора с Левски и ЦСКА, които се радват на много повече подкрепа, макар сред „армейците“ да цари известно разединение от няколко години насам.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клатикурти

    15 12 Отговор
    По добре отбор без фенове, отколкото фенове без отбор. На Кюстендилеца и дружина, лесно ли им е да са фенове на ЦСКА, а да подкрепят това провинциално недуразумение което им превзе стадиона
  • 2 Дааааа

    10 15 Отговор
    Неочаквано внимание към "скромния" ни Лудогорец от надменните и надути холанци. Много мило, но айде нема нужда! Аман от акъллии и компетентни разбирачи.
  • 3 То е ясно

    17 2 Отговор
    Щото са селско отборче и Думуса им купува мачлетата с продажниците от БФС.
  • 4 Дървения Пешо

    12 3 Отговор
    Защото Лудогорец е пълен с чужденци, които са тук само и единствено за пари, тях не ги интересува дали ще загубят или ще направят равен, важното е да си вземат заплатата която е между 20 000 - 50 000лв.......малко множко за БГ отбор нали???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стойко

    3 1 Отговор
    А,бе,тоя журнал от ниската земя не знае ли колко са жителите на Разград,че да търси много фенове на отбора,и какви са им заплатите, че да ходят навън по мачове.Пак в Разград много хора ходят на мачовете в съотношение с т.нар "грандове " от шопско...
  • 7 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Махне ли се домус ага и край с рекордьорите по “спечелени” шампионски титли ! И холандеца това казва , ама на неуки как да го обясниш ?