11 Август, 2022 07:44 1 265 3

Петричев: Няма да има треньорска смяна, категоричен съм

  • ангел петричев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • динамо загреб

Обсъждаме програмата до края на месец август, защото положението е трудно

Петричев: Няма да има треньорска смяна, категоричен съм - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира събитията в клуба след отпадането от Динамо Загреб в Шампионската лига. Той беше категоричен, че треньорска смяна няма да има и Анте Шимунджа ще запази поста си, въпреки че за поредна година "орлите" не успяват да постигнат голямата си цел - влизане в групите на турнира.

"Причините са много, не една или две. Трябват ни няколко дни да си направим анализ. Горд съм с отбора, виждам характер, който градим. Този шамар, който получихме в Загреб, ще ни направи и по-силни", обяви Петричев, цитиран от "Мач Телеграф".

"Не мислим за треньорска смяна. Категоричен съм. Обсъждаме програмата до края на месец август, защото положението е трудно", добави той.

Лудогорец ще се изправи срещу литовския шампион Жалгирис в директен сблъсък за място в груповата фаза на Лига Европа. Загубилият имежду двата тима ще попадне директно в групите на Лига на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Газовик

    5 2 Отговор
    Трябва смяна на чорбаджията и връщане там от където идвате! Вие сте носители на порочна система, наложена в първенството! Като се махне перукан и обкръжение и се наложи държавна политика в изграждане на стадиони и отбори и много, много финансов контрол, нещата ще тръгнат и отлепваме от пясъчното дъно!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тттттн

    0 0 Отговор
    Петпичев се ее але але!