Last news in Fakti

11 Август, 2022 12:10 2 830 2

Очарователната половинка на нежелания в Левски се радва на живота в София

  • левски-
  • анте блажевич-
  • дорис николич-
  • футбол

Брюнетката споделя в социалните мрежи снимки от живота си в столицата ни, като с повечето от тях определено приковава вниманието на мъжката част от последователите си

Очарователната половинка на нежелания в Левски се радва на живота в София - 1
Снимка: Instagram

Очарователната половинка на нежелания в Левски Анте Блажевич - Дорис Николич, продължава да се наслажава на живота в София. Брюнетката споделя в социалните мрежи снимки от живота си в столицата ни, като с повечето от тях определено приковава вниманието на мъжката част от последователите си.

Дорис пристигна у нас в средата на миналия месец, за да бъде по-близо до любимия си, който няма бъдеще на "Герена". Блажевич тренира отделно от първия отбор, но все още не може да постигне споразумение със "сините" за разтрогване на договора му.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мицо

    11 3 Отговор
    Мацорана е, малко силикона в устенцата дразни ама става.
  • 2 Гост

    10 1 Отговор
    Него го нещата но нея я искат.