11 Август, 2022 12:44 2 013 2

Национал на България: Искам да напусна Асколи, хората не ме харесват!

  • атанас илиев-
  • асколи-
  • футбол-
  • нападател

Няма това уважение и отношение, които трябва да има

Национал на България: Искам да напусна Асколи, хората не ме харесват! - 1
Снимка: БГНЕС

Националът на България - Атанас Илиев заяви, че иска да напусне клубния си отбор Асколи, тъй като отношението към него не е добро.

"Относно слуховете за мен, единственото вярно е, че Асколи иска да се раздели с мен, аз също го желая. Няма това уважение и отношение, които трябва да има. Дойде нов директор, който си кара италиански футболисти – съвсем нормално. Направих подготовка с Асколи, надявам се някой да се обади с оферта, от клуба казаха, че очакват. Имам договор, въпросът е такъв, че няма оферта, те искат трансферна сума и нещата са малко по-трудни.

Започнах да получавам по-малко шансове в Асколи и като че ли хората не ме харесват. Можеше да е по-добра изминалата футболна година. Честно казано, нещата тук се случиха в последния момент. Разбрах на 26 август 2021 година за интереса, а на 29 август подписах. Впуснах се в дълбокото, без да знам какво ме очаква. Относно Андреа Сотил, мога да кажа само хубави думи. 17 години Асколи не бе влизал в плейофите за Серия “А”. Той и затова прие офертата от Удинезе, млад треньор е. Знаем къде е Серия “А” и къде е Серия Б, каза Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2020

    2 2 Отговор
    Те даже в Асколи не го харесват - ние го правим национал?!?!?!
  • 2 Нас’ье

    2 0 Отговор
    Взехме една топола за високите топки и корнерите, свободен си. Толбухин те чака, а националния е мираж век’е!