Last news in Fakti

14 Август, 2022 17:34 2 107 7

И Милан, и Интер отрязаха Роналдо!

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • интер-
  • милан

Роналдо се надява да напусне Манчестър Юнайтед преди затварянето на трансферния прозорец

И Милан, и Интер отрязаха Роналдо! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е бил предложен на шампиона на Италия – Милан, както и на подгласника му Интер, но и двамата тима моментално са отхвърлили предложението въз основа на изключително високите им претенции за заплата.

Това твърди базираният в Рим вестник „Corriere dello Sport“, който съобщава, че „нерадзурите“ и „росонерите“ са казали „не“ на предложението на агента на Роналдо - Жорже Мендеш, тъй като няма да са в състояние да си позволят исканите от португалеца 24 милиона евро заплата на сезон.

Роналдо се надява да напусне Манчестър Юнайтед преди затварянето на трансферния прозорец, като се съобщава, че приоритетът на португалеца е да се присъедини към клуб, участващ в Шампионската лига.

В това отношение и Интер, и Милан биха могли да предложат на нападателя на Юнайтед участие в най-силния клубен турнир и поради тази причина неговия агент е опитал да го уреди да заиграе на „Джузепе Меаца“.

Въпреки това и двата милански гранда веднага са обявили на Мендеш, че няма шанс за подобен трансфер на Роналдо, тъй като исканата сума за заплата ще надхвърлят възможностите на клубовете.

Отборите на Байерн Мюнхен, Челси, Пари Сен Жермен, Атлетико и Реал Мадрид бяха сред клубовете, които също се дистанцираха от услугите на Кристиано. Родният му тим Спортинг Лисабон остава възможна дестинация пред седмицата на Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да знаеш

    11 0 Отговор
    "двамата тима" - Браво бе, Павле, голЕм си, пише се ДВАТА!

    Коментиран от #2

  • 2 Мъри малтийски

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да знаеш":

    Той е лескарин.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ъъъъъъ

    4 2 Отговор
    Стар е вече, и никой не го иска.
    Само претенциите са му високи
  • 6 Хахахах

    5 2 Отговор
    Тоя като види, че никой не го иска и ще си нареже вените :)
    Редно е самочувствието да падне поне малко.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.