15 Август, 2022 10:44 2 469 10

Левски се разделя с някоя от звездите си след тежкото отпадане от Хамрун

  • левски-
  • футбол-
  • нап-
  • станимир стоилов

Причината е, че след отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от достигането на плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите, на сините може да им се наложи да продават играчи

Левски се разделя с някоя от звездите си след тежкото отпадане от Хамрун - 1
Снимка: БГНЕС


Как ще изглежда съставът на Левски през септември? Отговор на този въпрос в този момент трудно може да бъде даден, пише "Тема спорт".

Причината е, че след отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от достигането на плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите, на сините може да им се наложи да продават играчи. Това призна и треньорът Станимир Стоилов, след като тимът бе елиминиран от Хамрун в третия квалификационен кръг.

"Този въпрос също ще стои пред клуба, ако няма други средства, с които да се покриват текущи задължения и ангажиментите, които има. Нормално е да прибегнем и към продажби. Направихме горе-долу отбор, но имаме задължения, които постоянно чистим. Клубът генерира големи приходи, но не достатъчни", отбеляза треньорът.

От началото на новата кампания имаше запитвания към играчи на Левски. Най-котирани от сините са централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, както и фланговият нападател Уелтън. За Сундберг и Уелтън имаше оферти от Турция, които бяха отхвърлени. Към Кордоба имаше интерес от Ференцварош, но маджарите даваха малко пари за панамския национал. Ако сега обаче сините получат предложения в порядъка на 1 милион евро, то няма да е изненада, ако някой от играчите бъде продаден. Причината е, че клубът има да погасява дългове към НАП, които не са никак малки.

Трансферният прозорец е до вечерта на 31 август. Дотогава на "Герена" може да има динамични процеси.

Същевременно сините вече следят играчи, които да бъдат привлечени през зимата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диамантената ръка

    10 1 Отговор
    Давам 1 лв за Ники Михайлов за пазач на селски бостан

    Коментиран от #4

  • 3 Бай Онзи

    8 1 Отговор
    Никаква раздяла нали чакаме харпуните да преиграваме мача утре в 5 на въртележките под козирката (е някой ще е на машинките) ...щом има събрана пара от феновете !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ей, много звезда,

    3 1 Отговор
    много нещо в това отборче, бе - щом само "някои" от "звездите" щели да си ходят, то другото звезда за нищо не става... Обаче сега ще видите - отборчето героично ще се справи и с помощта на съдиите с полегналия следващ противник в България и ще ни бъде обяснено, че да загубиш то малтийски тим е случайност, истината е в българското първенство... Пък и няма ли да се усетят ония, дето събираха пари, как отборчето цица по две линии - и от коефиценти, и от доброволни дарения... Просто бизнес.
  • 6 лудогорски сокол

    1 0 Отговор
    тия са се запътили към селските групи
  • 7 Тото 1 и Тото 2

    1 0 Отговор
    Казано накратко - Харпун от Малта го наМУШИ на отбора на ВЛАСТТА ! Поздрави за видните леевскари Бойко и Делян !
  • 8 ВЪПРОС

    1 0 Отговор
    Къде видяхте ЗВЕЗДИ при сините ? И при толкова много ЗВЕЗДИ , та чак цяло СЪЗВЕЗДИЕ и да ги бият някакви малтийци-спартанци , дето били сервитьори , механици и учители ! Ашколсун на тях !
  • 9 ЗЕЛЕН чук

    1 0 Отговор
    Ама защо ще продават ЗВЕЗДИТЕ си ! Нали чакат ПРЕИГРАВАНЕТО ? Ааааааа , не така ! Умната бе , хора ! Нека гледаме още един резил.......
  • 10 Двуок ЦИКЛОП

    1 0 Отговор
    Има една теория , която е много ЕРЕТИЧНА ! И това е теорията , че сините са заложили много пари ......срещу себе си на този мач ! За да спечелят от коефициента и да върнат дълга си към НАП !!!!!!!!!! Те са толкоз честни чиляци , че сърцето им се къса , когато клетите им фенове събират джобните си пари и те пак за НИЩО не стигат ! Това е......