Last news in Fakti

15 Август, 2022 11:37 2 196 9

Защитник отказва да си тръгне от Левски, иска си всички заплати

  • анте блажевич-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Той на този етап отказва да преговаря за някакво по-малко обезщетение и настоява да получи всичките си пари

Защитник отказва да си тръгне от Левски, иска си всички заплати - 1
Снимка: levski.bg

Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски или срещу стандартните 2-3 заплати компенсация. Защитникът е обявил пред шефовете, че ще скъса договора си с клуба, ако му бъдат изплатени заплатите до края на договора, пише „Мач Телеграф“.

Той на този етап отказва да преговаря за някакво по-малко обезщетение и настоява да получи всичките си пари. Припомняме, че Блажевич подписа с Левски в началото на сезона за 2 години. Заплатата му е 4 500 евро, а той настоява да получи всичките си възнаграждения, за да си тръгне. Ръководството на Левски няма никакво намерение да плаща тези пари, а отделно и няма излишни финансови средства.

Към днешна дата "сините" опитват да пречупят Блажевич с гладиаторски тренировки. Той се готви по два пъти на ден с кондиционен треньор и хвърля много пот в заниманията, но и това не го отказва да изисква всичките си пари от Левски.

Възможно е скоро ръководството на клуба да накара хърватина до стои по 8 часа на ден на "Герена", за да гледа стари мачове на отбора между двете тренировки.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    22 2 Отговор
    Ако в договора има такава клауза, не знам какво се ослушват от Левски и шикалкавят...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Онзи

    20 2 Отговор
    Абе раеф що си мисли че никой няма да си иска парите по договор ? Я на хубчев как почнахте да плащате и ще платите до цент , и на този ще платите , а най лошото е че в.б. реши да си поиска кинтите !!! Ще я фтасвате скоро...
  • 4 СЗО

    13 2 Отговор
    Много добре! Ако продължават така, няма да могат да си намират футболисти.
  • 5 Ганьо Говедарски

    15 1 Отговор
    Големи заплати раздават,а събират пари от феновете...И накрая на терена черни и три бели (само два от тях са българи)- на вратата единия без коса на тати,и накрая патриотичен български клуб,отпадащ от аматьори .Проклети да сте,Ганьовьциии
  • 6 123ас

    13 1 Отговор
    Кат не могат и не искат да плащат, що го привличат? Прав е човека, подписали са договор с него, и всяка стана си го спазва, то затова са и договорите, а те като не го искат, си е техен проблем, да му плащат и да разтрогват!
  • 7 Жалки жалби

    8 1 Отговор
    Пускайте виртуални билети за преиграването, жалкари
  • 8 Наскоро

    1 0 Отговор
    погледнах договора с интернет доставчика ми. Ако искам да го прекратя преждевременно, съм задължен да платя всички суми, до датата на изтичането му. Със какво който и да е футболен клуб да е по-различен от нас данъкоплатците, особено пък този, дето уж бил на народа?! Да си плати, както прави и народа. Всяко изключение е обикновена подлост!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.