15 Август, 2022 09:52 3 670 2

Нова версия за изневярата на съпругата на Франческо Тоти

  • франческо тоти-
  • илари блази-
  • футбол-
  • рома-
  • италия-
  • изневяра

Фитнес инструкторът е известен като голям плейбой, като сред любовните му завоевания са моделът Джулия де Лелис и Зоуи Кристофори, която  в момента е със защитника на Милан Тео Ернандес

Нова версия за изневярата на съпругата на Франческо Тоти  - 1
Снимка: Instagram

В Италия продължават да нищят причините за раздялата между футболната легенда Франческо Тоти и съпругата му Илари Блази.

„Кориере дела сера“ излиза с нова версия, според която виновна за разрива на отношенията им е телевизионната водеща, пише Telegraph.bg.

Публикация, споделена от Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Клюката гласи, че майката на три деца има връзка с личния си треньор Кристиано Йовино. Мачото е с тяло на Аполон, множество татуировки и изкусителни руси къдрици, като освен фитнес гуру е и инфлуенсър, който не спира между Рим и Милано. Той се познава с Блази от година и половина.

Чувствата на световния шампион към съпругата му охладняват и той все по-често започва да прекарва времето си с Боки, която прилича изключително много на Блази, но е със 7 г. по-млада от нея. Едва през пролетта Илари разкрива, че в живота на Франческо има друга жена, след като наема частен детектив да го следи.

Публикация, споделена от Ilary Blasi (@ilaryblasi)

На Апенините предполагат, че когато бившият футболист намира съобщенията в телефона на жена си, водещата единствено е флиртувала с мускулестия красавец. Сега обаче не се изключва връзка между двамата, като според някои издания Йовино придружава 41-годишната римлянка в планинските ѝ преходи из Доломитите.

Фитнес инструкторът обаче е известен като голям плейбой, като сред любовните му завоевания са моделът Джулия де Лелис и Зоуи Кристофори, която в момента е със защитника на Милан Тео Ернандес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    13 0 Отговор
    ТОВА Е НАЙ-СПОРТНАТА НОВИНА В РАЗДЕЛ - СПОРТ!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.