15 Август, 2022 20:03 1 841 1

Манчестър Юнайтед се насочи към поредния старец, който да води атаката на клуба

  • джейми варди-
  • лестър сити-
  • манчестър юнайтед

Ситуацията очевидно е отчайваща на „Олд Трафорд“

Манчестър Юнайтед се насочи към поредния старец, който да води атаката на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е изправен на ръба на отчаянието след всички проблеми, които сполетяха клуба през изминалите седмици. The Athletic твърди, че „червените дяволи“ планират да откупят 35-годишния Джейми Варди, за да намерят някакво решение на кризата в атака.

Бившият английски национал е в последната година от контракта си с Лестър Сити и по примера с Каспер Шмайхел би могъл да си тръгне на безценица, ако „лисиците“ искат да го разкарат.

Варди многократно е заявявал, че ще остане верен докрай на Лестър, защото ръководството му е повярвало тогава, когато никой друг не е. Той е вече от 10 години с тима, като в този период спечели веднъж приза за „Голмайстор на сезона“, но по-важното е, че триумфира с шампионската титла.

Ветеранът многократно е отказвал възможността да играе за по-именити отбори, но ето, че и това е възможно да се случи, ако наистина на „Олд Трафорд“ за опрели до неговите услуги.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отчаяние

    3 0 Отговор
    Да купуват и Нунес, че след мача с Лестър иде Ливърпул