Last news in Fakti

15 Август, 2022 23:06 1 404 0

Летящ старт за Атлетико Мадрид с новия Мората

  • атлетико мадрид-
  • хетафе

Испанецът стартира с два гола при поредното си завръщане за клуба

Летящ старт за Атлетико Мадрид с новия Мората - 1
Снимка: БГНЕС

Хетафе допусна загуба с 0:3 от Атлетико Мадрид в предпоследния мач от първия кръг на испанската Примера Дивизион.

Алваро Мората направи сензационно завръщане с екипа на „дюшекчиите“, вкарвайки две от попаденията във вратата на Давид Сория.

Антоан Гризман пък добави един, а Жоао Феликс се отчете с хеттрик от асистенции.

Домакините обаче не предложиха особено предизвикателство на именития си съперник. От 9 изстрела към Ян Облак нито един не намери очертанията, за да накара словенеца да прави спасяване.

Преди старта на сезона Диего Симеоне имаше сериозни проблеми с окомплектоването на състава си, но ето, че е успял да вдигне на крака почти всички контузени, изключвайки Фелипе и Хосе Хименез, като така принуди Аксел Витцел да дебютира за тима му в ролята на централен защитник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА