Last news in Fakti

16 Август, 2022 21:33 2 128 1

Петър Александров: Няма да има нищо общо между мачовете на ЦСКА с Базел от преди две години и сега

  • цска-
  • базел-
  • петър александров-
  • лига на конференциите

Той смята, че швейцарският гранд е много по-сработен отбор в момента

Петър Александров: Няма да има нищо общо между мачовете на ЦСКА с Базел от преди две години и сега - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал и един от малкото доказали се в Швейцария родни футболисти - Петър Александров, коментира предстоящия сблъсък на ЦСКА срещу Базел в баражите за влизане в групите на Лигата на конференциите, като подчерта, че няма да има нищо общо с онези срещи отпреди две години, когато „армейците“ триумфираха с изненадващ обрат.

Бих казал, че почти няма да има нищо общо. От състава на Базел в момента има много малко състезатели, които са участвали в онзи двубой. Това са капитанът Фабиен Фрай и не съм убеден за може би още един играч. Подобно е и положението в ЦСКА, въпреки че в техния състав има повече футболисти, взели участие в сблъсъка преди 2 години. Със сигурност за „червените“ ще бъде много по-трудно сега. Преди две години Базел бе разклатен и нестабилен отбор. Сега също все още е колеблив, особено във вътрешното първенство, но като цяло е по-класен в сравнение с онзи момент. Те имат много по-добри играчи, но все още не са завършен отбор, не притежават нужната сработеност като състав, но класата им е висока“, каза Александров пред „Тема Спорт“.

Първата среща е на 18 август от 20:00 часа на стадион „Васил Левски“ в София.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.