Last news in Fakti

29 Юни, 2013 13:53 1 001 0

МВР: Полицията предотврати по-големи щети

  • мвр-
  • фенове-
  • цска-
  • бфс-
  • щети
МВР: Полицията предотврати по-големи щети - 1
Снимка: БГНЕС
Намесата на полицията е предотвратила нанасянето на по-сериозни щети върху сградата на БФС, информираха от Министерство на вътрешните работи. 
 
Ето и цялото съобщение:
 
Днес, около обяд, фенове на столичен футболен клуб са се събрали в района на езерото „Ариана“. Друга част от тях са се движели по ул. „Цар Иван Асен II“. Около 12.00 часа двете групи са се събрали пред централата на Българския футболен съюз и са започнали да хвърлят камъни, предмети и пиротехнически изделия.
 
Служителите на реда са се намесили веднага след подадения сигнал за възникнало напрежение. По този начин е предотвратено нанасянето на по-сериозни щети върху сградата и още нарушения на обществения ред.
 
Към момента няма данни за пострадали при инцидента. Полицията продължава да охранява сградата на БФС.
 
Полицейските служители работят по установяване и издирване на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА