Last news in Fakti

29 Юни, 2013 22:22 2 111 0

Ултрасите преминаха границата - нападнаха фотограф

  • цска-
  • фенове-
  • нападение-
  • бфс-
  • фотограф
Ултрасите преминаха границата - нападнаха фотограф - 1
Снимка: БГНЕС
Червени ултраси помляха централата на БФС в центъра на София, нападнаха и фотографа на БГНЕС Гергана Костадинова, предаде репортер на агенцията. Ултрасите на ЦСКА превърнаха в безумна война днешния си протест и потрошиха до неузнаваемост сградата на Българския футболен съюз, без да се посвеняват да нападат и журналисти, разкрива vesti.bg. 

Протестиращите фенове са започнали да дърпат фотоапарата на Костадинова, не са й позволявали да снима и са я обиждали. Друг колега фотограф пък бе удрян с юмруци на бойното поле пред зданието, чиято атмосфера на война се допълваше от хвърлените димки. Интересно, от МВР заявиха за БГНЕС, че няма нито един задържан за вандалската проява. След атаката феновете се върнаха край езерото Ариана.

Само преди две седмици от феновете на ЦСКА пострада и операторът на БГНЕС Марин Градинаров, след като при представянето на Христо Стоичков на "Българска армия", парчета от хвърлена пиратка попаднаха в окото му. Операторът бе опериран и все още се възстановява.

Според МВР, служителите на реда са се намесили веднага след подадения сигнал за възникнало напрежение. По този начин било предотвратено нанасянето на по-сериозни щети върху сградата и още нарушения на обществения ред. Полицията няма данни за пострадали при инцидента и работят по установяване и издирване на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА