Last news in Fakti

17 Август, 2022 17:33 1 299 0

Юнайтед се насочи към звезда, за която Атлетико Мадрид плати почти €130 млн.

  • жоао феликс-
  • манчестър юнайтед-
  • атлетико мадрид

„Червените дяволи“ отново се опитват да надскочат моментните си възможности

Юнайтед се насочи към звезда, за която Атлетико Мадрид плати почти €130 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Търсенето на нов централен нападател в Манчестър Юнайтед продължава под дърво и камък, като този път Marca смята, че англичаните са се ориентирали към Жоао Феликс от Атлетико Мадрид.

22-годишният португалец започна едва третата година от кариерата си в Испания, след като през 2019 г. Бенфика получи за него внушителните €127,2 млн., превръщайки се в един от най-скъпите футболисти в историята.

Младият талант обаче тъкмо започна да се адаптира към стила на Диего Симеоне и ролята му при „дюшекчиите“ става все по-ключова, така че „червените дяволи“ ще се наложи да направят някакво чудо, за да го убедят, че мястото му е на „Олд Трафорд“, а не на „Уанда Метрополитано“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА