Last news in Fakti

17 Август, 2022 20:33 1 935 0

Тен Хаг вече търси заместник и на Давид Де Хеа

  • ян зомер-
  • давид де хеа-
  • манчестър юнайтед-
  • борусия мюнхенгладбах

Испанецът също се изложи през изминалия уикенд срещу Брентфорд

Тен Хаг вече търси заместник и на Давид Де Хеа - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед търси нови футболисти на практика на всяка една позиция по терена, след като вече има слухове за бъдещето дори на Давид Де Хеа.

Спортният журналист Андреа Боени смята, че Ерик тен Хаг е заявил на ръководството, че иска Ян Зомер в състава си, за да има реален конкурент за титулярните ръкавици в тима си.

33-годишният швейцарец отдавна е считан за един от най-добрите на своя пост изобщо в света, макар да не получава заслужените адмирации поради факта, че прекара 8 лета в състава на Борусия Мюнхенгладбах.

Де Хеа от своя страна премина през редица турболенции през годините, но през последните няколко сезона е може би единственият играч в целия състав, който поддържа достатъчно високо ниво, за да си заслужава място. И въпреки това през изминалия уикенд имаше основна вина за разгрома с 4:0 от Брентфорд, допускайки два от най-леките голове в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА