Last news in Fakti

17 Август, 2022 21:03 1 572 1

Райън Гигс признава, че с бившата му съпруга са сблъскали главите си по време на семейната кавга, за която го съди

  • райън гигс-
  • кейт гревил

Уелсецът обаче е категоричен, че това е инцидент в разгара на спора помежду им

Райън Гигс признава, че с бившата му съпруга са сблъскали главите си по време на семейната кавга, за която го съди - 1
Снимка: БГНЕС

Райън Гигс и бившата му съпруга Кейт Гревил официално влязоха в съда за обвиненията ѝ, че той я е ударил с глава по време на семеен скандал в дома им през 2020 г.

Бившият футболист призна, че двамата са сблъскали глави при въпросния инцидент, но това е станало в следствие на дърпането и бутането помежду им, докато той е опитвал да отскубне телефона си от ръцете ѝ, пише Guardian.

Гревил от своя страна твърди, че Гигс я е хванал за двете ръце, опрял я върху стената и след това я блъснал с главата си.

Двамата заявиха пред съда, че сексът помежду им обичайно е протичал доста грубо за нормалните стандарти, а бившият нападател на Манчестър Юнайтед споделя, че трудно е устоявал на подобни предложения, дори те да идват от чужди жени.

Самото дело вече коства на Райън Гигс работата му на старши-треньор на Уелс и по всичко личи безупречният му имидж на терена вече е безвъзвратно накърнен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какъв жалък свят!

    0 0 Отговор
    Какъв “морал”! Жените са насърчавани да печелят от проституция, от показване на кирливи ризи, голи тела и какви ли не още мръсотии! Явно искат да наплашат така мъжете, че да спрат да контактуват с жени изобщо!
    И, чудя се, кой ли може да има подобни цели!