Last news in Fakti

18 Август, 2022 15:33 1 950 6

Валери Божинов призна, че сам е провалил възможността, за да заиграе за Интер

  • валери божинов-
  • интер-
  • фиорентина

Българинът призна една голяма своя грешка от дните си във Фиорентина

Валери Божинов призна, че сам е провалил възможността, за да заиграе за Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-големите ни провалени таланти от близкото минало - Валери Божинов, направи любопитно признание пред Sky Italia, че е пропилял отлична възможност, за да заиграе в един от най-големите клубове в Серия А - Интер.

Не се държах като професионалист, казах думи, които не трябваше да казвам и затова не отидох в Интер. Изгониха ме от отбора и след това се върнах при победа срещу „нерадзурите“, благодарение на Прандели, който ме накара да играя“, каза „Бижогол“ пред италианското издание.

Към днешна дата Божинов е на 36 години и играе с екипа на Септември София, въпреки множеството възможности, които получи в Ювентус, Манчестър Сити и Парма. Ниската му дисциплина бавно го превърна в аутсайдер, като дори на няколко пъти оставаше без отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    9 1 Отговор
    Важно е котето да е добре и друг да ти гледа децата.
  • 2 Гост

    16 1 Отговор
    Най голямата грешка на Божигол е...Чалгата......
  • 3 Божинката

    6 0 Отговор
    Септември ще бъде Май! Статията е грешна, никога не съм оставал без отбор! Просто си почивах и чаках да да ми се обадят кой колко дава! Сега съм в невероятна форма, и 8клуба ме искат! В момента ме искат и от Реал Твърдица, обаче не можем да се разберем за премиите! Догодина съм в белия балет с Бензема и Мбабе и ще правим убийствен нападателен триъгълник!!
  • 4 Тома

    7 0 Отговор
    Божи гол е целият една грешка защото главата му е празна и си затри таланта
  • 5 Божинов

    3 0 Отговор
    Стана за посмешище с глупостите ,които плещи. А като игра е на ниво вечен талант ,преди години де. Отдавна е дупка.Никакво развитие.
  • 6 Иво

    4 2 Отговор
    Проблема му е ПРОСТОТИЯТА.