Last news in Fakti

30 Юни, 2013 12:41 1 108 0

ЦСКА с официално изявление за погрома над БФС

  • бфс-
  • цска-
  • изявление
ЦСКА с официално изявление за погрома над БФС - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА взе отношение по повод погрома над сградата на Българския футболен съюз в събота. „Червените” фенове изпочупиха зданието на улица „Иван Асен ll", а причина за вандалските прояви е случващото се в „армейския” клуб и невъзможността да се намери финансиране на клуба. Ето и официалното изявление:

Уважаеми Дами и господа,

станахме свидетели на един безпрецедентен вандалски акт, който насложи допълнително напрежение, около и без това тежката ситуация в любимия ни Клуб. Наясно сме, че всеки български гражданин е свободен да мисли, говори и действа, както намери за добре. Но само в рамките на закона! Във всеки един протест, при това проведен в демократична държава като нашата, няма нищо лошо, но той трябва да е мирен и конструктивен. Сигурни сме, че милионите армейци в България не адмирират подобни действия. Защото, дори само с представянето си на футболния терен, ЦСКА София е доказал, че е способен да гради, а не да руши! Категорично заявяваме, че ръководството на Клуба ни, не е замесено дори и косвено, в тази силова атака срещу сградата на БФС.

В същото време обаче, вероятно заради разтърсилите всички ни емоции от баталните сцени, от " Иван Асен ІІ" № 26 обявиха, че те са "поръчкови" и имат "подтекст" !

Ако е така, то и ние настояваме да разберем откъде е дошло поръчението.

Вярваме в институциите!

Вярваме в милионите ни истински привърженици!

Вярваме в ЦСКА!

От ръководството и собствениците


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА