Last news in Fakti

22 Август, 2022 11:43 3 316 9

Сензационна новина: Тайсън Фюри се завръща на боксовия ринг срещу Усик

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • олександър усик-
  • спорт

Предполага се, че битка между двамата ще е в Саудитска Арабия, а вече дори изскочи дата за боя

Сензационна новина: Тайсън Фюри се завръща на боксовия ринг срещу Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри е напът да се завърне на боксовия ринг, за да се срещне с Олександър Усик, в мач за безспорната световна титла в тежка категория. Предполага се, че битка между двамата ще е в Саудитска Арабия, а вече дори изскочи дата за боя.

Щабът на Фюри е в преговори за двубой на стойност над £85 милиона, които Усик заработи при запазването на своите пояси на WBA, IBF и WBO срещу Антъни Джошуа. Битката за обединяване на тези титли с колана на WBC на Фюри е предварително насрочена за 17-ти декември, според Dailymail.

Ако преговорите за ден и място са успешни, мегасблъсъкът между Усик и Фюри ще е в нощта преди финала на Световното първенство през 2022 г. в съседен Катар и битката ще засили фокуса върху Близкия изток.

Принц Мохамад Абдулазиз, саудитският министър на спорта, потвърди:

„Ние сме много заинтересовани от битката за безспорната титла в тежка категория. Искаме да направим това в град Рияд.“

След като победи Джошуа за втори път, 35-годишният Усик коментира и Циганския цар:

„Битката с Фюри е единствената, която искам. Ако това не се случи, може да не се бия отново. Но вярвам, че скоро ще се бием помежду си."

Фюри направи първата стъпка към оттеглянето на последния си иск за пенсиониране, като омаловажи усилията на Усик и Джошуа:

„Бих ги победил и двамата в една и съща вечер“, след което обяви: „Циганският крал е тук, за да остане завинаги, така че извадете чековата си книжка."


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЕЙ КЕЛЕМЕТА

    10 1 Отговор
    Единственият който има някакъв шанс да победи Тайсън Фюри ,това е самият ,Тайсън Фюри!
  • 3 Ти да видиш.

    5 2 Отговор
    Няма кой да победи Тайсън Фюри. А някой забеляза ли, че в щаба на Усик говорят на руски?

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смях дрипавия отпадък

    2 1 Отговор
    ти си много тъпа прадня и дрипа, смотан си, не става нищо от тебе, шушляк тръгнал да коментира баровците
  • 6 СКЪПИЯ БАРОВЕЦ

    1 2 Отговор
    Ромео Бекъм и Русия Китаец опитвам се, да ви открадна тайната Принцеса заради коята Дани Илиев Зарязаааа гр.зната дебел.на гери никол. Скъпа Принцесо много искам, да бъдеш мое гадже завинаги! Падам ти на колене с не един брой, а с 10-те най-скъпи пръстена на планетата, ти си най-красивата и скъпа мацка във вселената! Уникална си няма втора като теб, браво на ГДБОП, че те спасиха от момчетата, които се опитаха да те отвлекат, за да може да ти се обясня в любов и дано, да ми обърнеш внимание сладка
  • 7 СКЪПИЯ БАРОВЕЦ

    1 1 Отговор
    Искам да кажа на Ромео Бекъм и Русия Китаец за тайната Принцеса заради коята Дани Илиев Заряза Гери Никол, че много искам да ми стане гадже. Аз съм пича със златния ланец, който и предложих да и подаря, а тя го остави преди време на моста на влюбените и не ми го взе. Дето после пред дискотеката франсе каза на китаеца вики я да и дадеме вип карта, а тя не пожелая да влезе и после качулките я спасиха от момчетата, които исхаха да я вземат завинги с тях. Принцесо искам да ти кажа, че си много красива и освен Тайсън Фюри и останалите топ бойци те искаме за гадже, не ни оставяй никога моля те! Само си помисли, ако не искаш да си поне приятлека с нас, колко много ще страдаме. Ти си необикновена мацка и ако, не искаш нашето приятелсто ние, ще страдаме много.
  • 8 Украинка

    1 0 Отговор
    Този Усик прилича на дявол,много е грозен, не, той не укроинец.
  • 9 Украинка

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ти да видиш.":

    Ние, укроинци всички говорим на руски, и всички почти с 50% руска кръв. Зеленски не знае украински, а руски знае перфектно. Да си ходи в неговата родина при родителите си, няма нищо Украинско затова продаде земята.