Last news in Fakti

24 Август, 2022 20:03 1 371 0

Отчаянието на Манчестър Юнайтед опря отново до Мемфис Депай

  • мемфис депай-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

Нидерландецът и без друго е нарочен за гонене от Барселона

Отчаянието на Манчестър Юнайтед опря отново до Мемфис Депай - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед може и да победи Ливърпул в дербито от Висшата лига през изминалия понеделник, но клубът е далеч от решаване на всичките си проблеми с оглед нуждата от толкова много кадрови рокади. Daily Express твърди, че Мемфис Депай отново е станал опция за „червените дяволи“, въпреки провала, в който се превърна през 2015 г.

Националът на Холандия е нарочен за гонене от Барселона от известно време насам, като до скоро се твърдеше, че е почти пред сделка с Ювентус.

Юнайтед обаче има далеч по-голяма нужда от нов централен нападател с оглед нестихващото желание на Кристияно Роналдо, за да напусне. Освен това Антони Марсиал има отчайваща статистика, която също го прави в неособено надеждна опция.

Депай на свой ред вкара най-много попадения за „каталунците“ през изминалата кампания (13), макар да бе контузен през почти половината сезона, а и през зимата бе привлечен Пиер-Емерик Обамеянг за негов заместник.

В същото време той има само 7 гола с екипа на Манчестър Юнайтед в почти 60 мача за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА