Last news in Fakti

29 Август, 2022 11:18 1 905 8

Станимир Стоилов: Играч, от когото съм се отказал, не е стигал до високо ниво

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • анте блажевич

Най-лесно беше да го пускам в мачовете с Хебър, Спартак Варна и Пирин и да казваме колко е добър

Станимир Стоилов: Играч, от когото съм се отказал, не е стигал до високо ниво - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов говори за отстранения от първия отбор Анте Блажевич по време на срещата във Враца с местни фенове на "сините".

„Тренира отделно от групата и търсим начин, за да разтрогнем договора му. Допуснах грешка с неговото привличане. Не успяхме да уцелим като психика и характер в него, за да носи екипа на Левски. Предпочетох да потърсим веднага разтрогване на договора му, отколкото да стои две години и да си взима заплатата. Най-лесно беше да го пускам в мачовете с Хебър, Спартак Варна и Пирин и да казваме колко е добър.

Не искам да заблуждавам хората. Да, ще има някаква финансова загуба. Видяхме, че в първия мач допусна грешка в 25-ата минута и тогава може би сгреших. До момента играч, от когото съм се отказал, не е стигал до високо ниво“, заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 8 Отговор
    Хайде сега назови поне един, който е бил под твое ръководство и сега Е на високо ниво!? но под такова не разбирай ефбет и казахстанската лига, а някое от първенствата топ 5 в Европа!
  • 2 Толкова е капацитета!

    5 3 Отговор
    Няма значение какъв е, не можеш да оплюваш така който и да е футболист! Само да не се откажеш от Ники, щото може да го вземат в Барселона и после да ти се смеят! Дръж го здраво! На скамейката но дръж го!
  • 3 Пурко

    6 4 Отговор
    Разказвача на сини приказки сега ще плати ли неустойката на Блажевич? С основание оплю Тити задето заради глупостите му Левски задлъжня със 110 хил лв, но сега айде със същия аршин да се бръкне и той лично. Ментето Блажевич си е лично негова вина

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Читател

    3 3 Отговор
    Като дължиш на държавата,как взимаш нови Първо се издължи,а след това ,ако можеш от син балон, направи синя приказка. Сега е само спукан син балон
  • 5 Подуямие

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пурко":

    Така е. Както и парите за Хубчев и екипа му са по вина на Сираков. Към момента Мъри демонстрира самочувствие ,като по велик от сър Алекс.
  • 6 Мим33

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пурко":

    Да ,така е трябва да се мери с един аршин,след като накара Тити да заплати неустойката,сега трябва и Мъри да плати на Блажевич неустойката и да приключват..
  • 7 И ся ко

    0 0 Отговор
    Отказа се и от Ники Михайлов и той ли няма да ходи на високо ниво? Брей
  • 8 Хари

    0 0 Отговор
    То пък пълно из цяла Европа с твои играчи дето не си се отказал от тях, какво самочувствие без покритие...