30 Август, 2022 22:03 2 027 1

Марко ван Бастен се присмя на парите, които Манчестър Юнайтед плати за Антони

  • марко ван бастен-
  • антони-
  • аякс-
  • манчестър юнайтед

Бразилецът струваше €100 млн. на английския гранд

Марко ван Бастен се присмя на парите, които Манчестър Юнайтед плати за Антони - 1
Снимка: БГНЕС

Антони се нареди до някои от най-скъпите трансфери в историята на футбола, след като стана ясно, че Манчестър Юнайтед ще плати €100 млн. на Аякс за услугите му. Това стана повод за редица големи имена във футбола да се присмеят на „червените дяволи“, като в това число попада и великият Марко ван Бастен.

Цената на Антони дори не е близо до тези €100 млн. Досега не е показал нищо специално. Да, имаше някои добри мачове, но ефективността му не е толкова добра. Прекалено често губи топката и прави нелепи грешки“, каза трикратният носител на „Златната топка“.

Ситуацията в атаката на „червените дяволи“ е толкова отчайваща обаче, че клубът явно е принуден на всяка цена да привлича хората, които Ерик тен Хаг желае в състава си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    0 0 Отговор
    А той продаде ли Поршето?