Last news in Fakti

7 Септември, 2022 13:40 902 0

Ливърпул ще търси първа победа в историята си в Неапол

  • ливърпул-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • неапол-
  • наполи

Наполи се намира в страхотна форма, като последната загуба на отбора във всички турнири е от 24-ти април от отбора на Емполи с 2:3

Ливърпул ще търси първа победа в историята си в Неапол - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Наполи и Ливърпул ще изиграят своя първи мач от група А на Шампионската лига. Те се намират в компанията още на Аякс и Рейнджърс. Двата отбора са крайно амбицирани да започнат добре своето представяне в турнира и да триумфират с трите точки.

Наполи се намира в страхотна форма, като последната загуба на отбора във всички турнири е от 24-ти април от отбора на Емполи с 2:3. Ключови играчи за „партенопейците“ напуснаха отбора през лятото, в това число Фабио Руис, Лоренцо Инсиние и Калиду Кулибали. Все пак, новото попълнение в защита Мин-Джей Ким впечатлява от началото на сезона с изявите си. За Наполи ще отсъства Диего Деме, а под въпрос до последно ще бъде Ирвинг Лосано, както и звездата на тима Виктор Осимен.

За Ливърпул проблемите с контузени играчи са огромни и те няма да мога да разчитат отново на солиден брой хора в центъра на терена. Къртис Джоунс, Фабио Карвальо, Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джордан Хендерсън ще пропуснат двубия, поради различни травми. Положителната новина за мърсисайдци е, че могат да разчитат отново на Диого Жота, както и Жоел Матип. Тиаго Алкантара също поднови тренировки с отбора и има шанс да попадне в групата за мача, макар и да не започне срещата като титуляр. Ибрахима Конате, Калвин Рамзи и Куивин Келъхър също не са на линия за сблъсъка с Наполи. Тимът, воден от Юрген Клоп, не е достатъчно убедителен от началото на сезона и е спечелил само два от шестте си мача във Висшата лига, но излиза крайно мотивиран за своята първа победа като гост на Наполи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА