Last news in Fakti

7 Септември, 2022 20:03 577 1

Шимунджа за мача срещу Рома: Трябва да се насладим на напрежението

  • анте шимунджа-
  • лудогорец-
  • рома-
  • лига европа

Наставникът на Лудогорец се радва, че може да премери сили с отбор от подобен ранг

Шимунджа за мача срещу Рома: Трябва да се насладим на напрежението - 1
Снимка: БГНЕС

Рома гостува на Лудогорец в първи мач от груповата фаза на тазгодишното издание на Лига Европа, а старши-треньорът на българския тим - Анте Шимунджа, изрази надежда, че напрежението ще се отрази добре на играчите му с оглед класата на съперника.

Напрежението може да бъде и добро. Ние вкарваме такова напрежение в отбора, за да можем да се развиваме и да подобряваме нещата. Утре е ден, в който трябва да се насладим на този тип напрежение. Когато започнах да работя с играчите още в първия ден, моето послание бе, че няма значение срещу кого и къде играем, нашата цел е само една – победа. Съгласен съм, че на хартия Рома е доста пред нас. Идват от едно от най силните първенства. Единственото, което можем да направим и ще направим е да имаме манталитет на победители“, каза Шимунджа на днешната си пресконференция, цитиран от Sportal.

Наставникът заяви, че новото попълнение Витри ще бъде на разположение за този мач, но Педро Енрике и Педро Нареси все още не са тренирали достатъчно с колегите си, за да се впишат достатъчно добре в мач от евротурнирите.

„Разградчани“ ще играят срещу „римските орли“ на 8 септември от 19:45 часа на своя стадион „Хювефарма Арена“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактъ

    1 1 Отговор
    Ромове срещу Рома .