Last news in Fakti

15 Септември, 2022 07:30 1 239 1

Гуардиола: Не ми харесва, че започна да ни става навик да правим обрати

  • манчестър сити-
  • джосеп гуардиола-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • борусия дортмунд

В момента, в който променихме ритъма с Фил Фоудън, Бернардо Силва и Хулиан Алварес, успяхме да вкараме два чудесни гола

Гуардиола: Не ми харесва, че започна да ни става навик да правим обрати - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола имаше доста забележки към своя отбор, въпреки победата с 2:1 над Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига. За пореден път през сезона на тима му се наложи да прави обрат и наставникът не е особено доволен от този факт. От друга страна обаче той е щастлив, че тимът му показва характер и отново взе трите точки.

"Започна да ни става навик да правим обрати. Това не ми харесва. Изиграхме мача на грешната скорост днес. Нямаше агресия, бяхме твърде пасивни. В момента, в който променихме ритъма с Фил Фоудън, Бернардо Силва и Хулиан Алварес, успяхме да вкараме два чудесни гола. Убеден съм, че ако бе продължил да играе по начина, по който играеше през първото полувреме, Джон Стоунс нямаше да има куража да опита такъв удар. Но през втората част вече имахме правилния ритъм и инерция. Радвам се за него. Дортмунд има отличен отбор и ние знаехме това. Не бяхме на нужното ниво днес. От друга страна е хубаво да имаме устойчивост - давай, давай, давай. С Хулиан Алварес и Ерлинг Холанд имаме различни алтернативи в наказателното поле и това върши работа", заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    0 0 Отговор
    Тоя Холанд е извънземен .. не ги харесвам обаче нищо чудно да направят един требъл тая година ... евала че не се зарадва като вкара гола