Last news in Fakti

20 Септември, 2022 10:32 1 335 16

Паро: Нямаше дерби

  • аспарух никодимов-
  • футбол-
  • дерби-
  • цска-
  • левски

ЦСКА е в безтегловност, заяви легендата на червените Никодимов

Паро: Нямаше дерби - 1
Снимка: БНР

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отправи остри критики към представянето на отбора срещу Левски, пише "Тема Спорт".

"Дерби нямаше, ЦСКА не игра. Дерби има, когато се изправят два отбора. Червеният обаче бе в безтегловност. Тези момчета не знаят какво означава този мач. Наред с това повечето не са класни футболисти, особено в средата на терена. Бавни, тежки - като унгарски товарни коне. Живец нямаше. Все се надявах в един момент някой да "експлодира", да направи нещо на скорост, ама напразно. Всичко ставаше на бавни обороти. Играчите просто не знаеха какво да правят. От време на време Линдсет живваше, но какво може да направи сам момчето? Другите бяха трагични.

Никакво изнасяне на топката, само ритане напред... Десният бек, нашето момче (б.а. - Иван Турицов), струва ми се, че се мисли за някакъв много голям футболист. Наблюдавал съм го и в други мачове, в които прави доста грешки, при това и тактически. В отбрана всички бяха под всякаква критика, нямаше никакво подсигуряване. Не бяха слаби, а много, много слаби. Толкова, че да не си заслужава да ги коментираш. Неприятно ми е да говоря, като гледам такава продукция. Как да направиш дори елементарно сравнение с някой минал тим, на който съм бил треньор.

Толкова бездушен отбор никога не е имал ЦСКА, откакто се помня. Но такива са времената. Гледаме да взимаме евтини футболисти, а те взимат големи пари. От показаното се хващаш за главата. Преди време треньорът Любомир Ангелов-Старото се шегуваше, че който се спъвал по улицата, го взимали за футболист. Такива ми изглеждаха червените в дербито. В Левски поне имаше жар, разпалена от българите в отбора. За тяхното ниво сините играха много добрe. Докато армейците бяха трагични, жал ми бе да ги гледам как се мъчат и как не знаят какво да направят. Та дори и как да застанат", заяви пред "Тема Спорт" Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо юмручето

    6 13 Отговор
    Още един от големите разбирачи се изказва ако беше бил Литекс щяхте да клепете че Левски е много слаб и е пред изпадане в Б група
  • 2 кУмУнист

    22 0 Отговор
    Накрая и един червен да си каже, че тоя турицов, както и ония с допинга са брутално посредствени футболисти и само някои медии ги правят звезди.
  • 3 кУмУнист

    14 5 Отговор
    При положение, че Литекс имаше 6 мача без загуба и е от водачите на лигата а Левски ги смаааза , показва, не че Литекс са слаби, а че Левски е много по добър от тях.
  • 4 гост

    17 2 Отговор
    Добър анализ на Паро! Бих го допълнил с това, че вратаря е абсолютно "сакат" в играта с крака, което е недопустимо в съвременния футбол и смешно за бразилец. Прехвалените централни защитници не могат без две тежки докосвания да поемат топката, което ги прави лесни за блокиране и изнасянето, което иска треньора - невъзможно! Крилата не могат да се надиграват 1:1, никой не търсеше празни пространства... Всъщност, ако бяха качествени чужденците в ЦСКА, едва ли щяха да са в българското първенство! За левскарските се отнася същото! Нямат кой знае какви качества подуенци, но играха с хъс, печелеха почти всяка отбита, спорна топка и логично победиха!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай онзи

    5 8 Отговор
    Този е пиян носа му е червен
  • 10 алоооо

    4 5 Отговор
    Паро не говори така че Гришата щети спре кранчето
  • 11 Димитров

    13 3 Отговор
    Никодимов не е любител,той е един от най-доказалите се треньори в България!Висока топка в този спорт!
  • 12 Бай Салам

    2 10 Отговор
    Гришата е решил да целува Левски/Сираков уста в уста! Това е истината!
    Подарява им купа, сега победа.
    Мога само да го свържа с продажбата на Левски и нуждата да се надува синия балон.
    Мечешка услуга!

    Коментиран от #13

  • 13 кУмУнист

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Салам":

    Боже колко болни мозъци има. Наско ще даде хиляда лева на Ганчев от сделката, а Ганчев от своя страна ще загуби чувал с пари, фенове треньори и какво ли не, срещу обичта на Наско и хиляда лева от продажбата. Хапчетата, моето момче хапчетата.

    Коментиран от #14

  • 14 Левски 1914

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "кУмУнист":

    Лека полека ще започнат да се усещат , че мача с Литекс обединен с Етрополе не е никакво дерби.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 МЕНТЕТА

    6 1 Отговор
    Литекс и Левски не е Дерби !