Last news in Fakti

24 Септември, 2022 17:20 924 2

Магуайър: Критикуват ме, защото съм капитан на Манчестър Юнайтед

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • англия-
  • италия-
  • лига на нациите

Бранителят говори след загубата от Италия

Магуайър: Критикуват ме, защото съм капитан на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър говори за критиките, които получава непрекъснато. Според 29-годишния англичанин това се дължи на факта, че той е капитан на тима. Футболистът бе титуляр за родината си при поражението с 0:1 от Италия в мач от Лигата на нациите, предава БТА.

„Не се фокусирам върху това, което хората казват. Критикуват ме, защото съм капитан на Манчестър Юнайтед. Мисля, че ако напишат статия за мен, ще стане голяма новина. Ще събере кликове и всичко това“, заяви Хари Магуайър.

Деклан Райс, полузащитник на Англия: „Искахме да спечелим всеки мач, но в Лигата на нациите резултатите ни не се получиха. Все пак не беше лошо... Беше много по-добре от лятото. Не че не създаваме положения. Повярвайте ми, всичко ще бъде наред с нас.“


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Критикуват те

    5 1 Отговор
    защото си слаб
  • 2 сър Боби Чарлтън

    0 0 Отговор
    Нали в националния отбор играчите не се делят по клубна принадлежност. Следователно критиката е заради нещо съвсем друго.