Last news in Fakti

28 Септември, 2022 22:03 1 120 0

Ключов играч за Левски се завърна към тренировките

  • сонко сундберг-
  • левски

Изглежда лечението му върви по план

Ключов играч за Левски се завърна към тренировките - 1
Снимка: БГНЕС

В Левски изглежда съвсем скоро ще могат отново да разчитат на една от ключовите си фигури в защитата - Сонко Сундберг, след като от Gong днес известиха, че той е подновил индивидуалните тренировки.

26-годишният швед получи контузия в глезена на 10 септември при загубата от Локомотив София с 3:2 и в последствие пропусна „Вечното дерби“ с ЦСКА, спечелено с 2:0 от „сините“.

Сундберг най-вероятно няма да е на разположение за гостуването на Берое в понеделник, но за мача срещу Ботев Пловдив седмица по-късно би следвало да е готов за игра.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА