Last news in Fakti

28 Септември, 2022 23:03 1 080 1

БФС представи своята интерпретация на решението на СГС

  • бфс-
  • димитър бербатов

От федерацията са категорични, че изключените клубове са правомерно отстранени

БФС представи своята интерпретация на решението на СГС - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз излезе със своя интерпретация на решението на Софийски градски съд, с което бяха отменени решенията от проведения конгрес на 18 март 2022 г.. От там са на мнение, че изключените клубове са получили заслужена санкция, докато от лагера на Димитър Бербатов твърдят, че това не е така.

Ето и позицията на БФС по въпроса:

Във връзка с подвеждащите послания, представени в публичното пространство по отношение проведеното на 18 март т.г. в Националния дворец на културата „мероприятие“, Българският футболен съюз внася следните уточнения: Софийският градски съд категорично обяви т.нар. конгрес на 18.03.2022 г. за НЕЗАКОНЕН и отмени всички решения, взети в подкрепа на организаторите, тъй като клубовете, участвали на въпросната дата, грубо са нарушили разпоредбите на Устава на БФС, подведени от организаторите на незаконната проява. Съдебното решение показва, че футболните клубове правилно са били изключени като членове на федерацията, което бе сторено на редовно проведения конгрес на БФС на 20.05.2022 г. Всички други интерпретации на решението на СГС можем да окачествим като поредни опити за изопачаване на истината и подвеждане на общественото мнение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бфс

    1 0 Отговор
    Ние боб и компания роптахме срещу батето. Но ние сме други. Не сме озорпирали властта в БФС. Какво да правим. Ние не искаме. Опитваме да се махнем, НО клубовете ни избират. И тъй като сме отговорни ни можем да се махнем. Всички ни искат. Само шепа самозванци сеят глупости срещу нас