29 Септември, 2022 07:30 3 391 2

Запалиха колата на халфа на Аякс заради жена му

  • аякс-
  • мохамед ихатарен-
  • футбол-
  • жена му-
  • ясмин

Ихатарен от известно време получавал заплахи, миналата седмица пък беше запалена и колата на брат му.

Запалиха колата на халфа на Аякс заради жена му - 1

Вместо да се наслаждава на меден месец, халфът на Аякс Мохамед Ихатарен ще трябва да дава показания в полицията.

В неделя играчът сключи брак с красивата си избраница Ясмин и с това неприятностите заваляха. Два дни по-късно колата му – порше за 80 000 евро, избухна в пламъци. Инцидентът бил регистриран в полицата в 3:00 часа през нощта, съобщава немският De Telegraaf. “За щастие коли могат да се сменят“, коментира 20-годишният играч.

В местното управление в Утрехт ще бъде привикан самият Ихатарен, както и съседи, за да се провери дали случайно не са видели нещо. Работи се по версията за палеж. Според неназовани източници футболистът е станал жертва на гангстери. Те го набелязали именно заради връзката му с Ясмин, която в Нидерландия е известен блогър и Tик-Ток звезда. Защо обаче любовта им не се харесва на мафиотската организация, не става ясно.

Ихатарен от известно време получавал заплахи, миналата седмица пък беше запалена и колата на брат му. От Аякс дори освободили играча, за да реши семейните проблеми.

Младият футболист е роден в Утрехт от марокански родители. Той е юноша на ПСВ Айндховен и има мачове за всички юношески национални формации на Нидерландия. През август миналата година той подписа договор с Ювентус, а през януари 2022-ра беше пратен под наем в Аякс.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първо трябваше да видим Ясмин

    3 1 Отговор
    За да можем да определим защо е запалено Поршето!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.