29 Септември, 2022 17:03 7 268 1

Шампион с екипа на Реал Мадрид към Кристияно Роналдо: Закривай сергията!

  • антонио касано-
  • кристияно роналдо

Италианецът нападна 5-кратния носител на „Златната топка“ след поражението от Испания в Лигата на нациите

Шампион с екипа на Реал Мадрид към Кристияно Роналдо: Закривай сергията! - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо за пореден път стана обект на огромни критики, като този път причината бе отпадането на Португалия от Лигата на нациите след загуба с 0:1 от Испания. Антонио Касано дори призова 5-кратния носител на „Златната топка“ да се пенсионира.

На този етап Кристияно трябва да си направи услуга и да разбере, че, ако вече не може да играе на определено ниво, трябва да закрие сергията. Той спечели всичко, беше феноменален. Стига! Трябва да спреш или просто ще се озовеш на скамейката“, каза италианецът пред Cabine Desportiva.

40-годишният Касано спечели титлата с Реал Мадрид през 2007 г., макар сам да бе резерва в „кралския клуб“.

Кристияно междувременно е критикуван най-много за начина, по който искаше да напусне Манчестър Юнайтед през лятото, а след това намери обратно път към състава, но само за да вкара един-единствен гол от дузпа след началото на сезон 2022/23.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.