Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 15:33 1 537 5

БФС най-накрая взе решение за наказанието на Левски

  • левски-
  • бфс

Дискусиите се проточиха прекалено дълго

БФС най-накрая взе решение за наказанието на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Апелативната комисия към БФС най-накрая се произнесе по темата с наказанието на Левски, след като от клуба обжалваха пълното затваряне на „Герена“ за срещата с Ботев Пловдив. Днес официално стана ясно, че мярката се изменя и трибуните няма да бъдат затворени напълно.

Единствено Сектор „А“ няма да може да приема зрители за срещата, което означава, че почти 20 хил. места ще бъдат на разположение за „сините“ привърженици.

Сагата се разигра в продължение на цели две седмици след първоначалното решение на Дисциплинарната комисия, от където бе решено за ексцесиите по време на „Вечното дерби“ Левски да получи глоба в размер на 4 хил. лв. и следващото домакинство да се игра при затворени врати. Ръководството на отбора пренесе спора в публичното пространство, публикувайки примери за други подобни прояви, но без същите последствия.

Този случай се превръща в един от редките, в които Апелативната комисия уважава жалбата на даден футболен клуб у нас.

Припомняме, че Левски приема Ботев Пловдив на стадион „Георги Аспарухов“ на 8 октомври от 20:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХЕБЪР

    14 3 Отговор
    ЕДИН САМОСВАЛ С ЖЪЛТИ ПАВЕТА ИСИПЕТЕ НА ГЕРЕНА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ БИЯТ С ТЯХ ПЛОВДИВСКИТЕ И СОФИИСКИ НАРКОМАНИ
  • 2 Бегай !

    15 1 Отговор
    Поредната глупост.
  • 3 Тома

    16 1 Отговор
    Нали наплашиха перуката че ще се откажат от него и той веднага се наведе.
  • 4 кУмУнист

    2 15 Отговор
    Какво стана номера на Ганчев не мина, терапевта така е наранен, че няма нито рана, нито протокол , нито медицинско а и клип, Ганчо и оранжевите остават с всеки мач с по малко публика и се чудят какво да правят. Ударен терапевт няма и това са фактите, дори самия оранжев медик не доказа обратното.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.