Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 22:39 1 548 1

Разследват собственика на Манчестър Сити за укриване на имущество за Роман Абрамович

  • шейх мансур-
  • роман абрамович-
  • манчестър сити-
  • челси-
  • русия

Руският олигарх попадна под тежките санкции на ЕС и НАТО след войната в Украйна

Разследват собственика на Манчестър Сити за укриване на имущество за Роман Абрамович - 1
Снимка: БГНЕС

Шейх Мансур е разследван от властите във Великобритания за съучастничество в укриването на част от имуществото на Роман Абрамович, съобщи The Telegraph.

Руският олигарх попадна под санкциите на Европейския съюз и НАТО след войната в Украйна и голяма част от активите му извън Русия станаха обект на запор и конфискация.

Твърди се обаче, че собственикът на Манчестър Сити е оказал съдействие на бившия вече бос на Челси, за да му помогне да прикрие няколко яхти и частни самолети в Дубай.

Шейхът е вицепремиер на Обединените арабски емирства и това би превърнало действията му в сериозен международен скандал, ако бъде доказана връзката между Москва и Абу Даби в разгара на най-сериозния военен конфликт в света от Втората световна война насам.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стилян

    2 1 Отговор
    Има човечност в хора от народи и държави които са патили