Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 20:55 2 112 7

ЦСКА играе, Лудогорец бие

  • лудогорец-
  • цска

Изглежда „армейците“ и тази година ще останат далеч от „орлите“

ЦСКА играе, Лудогорец бие - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец спечели с 2:1 домакинството си на ЦСКА, въпреки че гостите привидно бяха по-добрият тим на терена на „Хювефарма Арена“.

Рик Джонатан и Мартин Тисера комбинираха отлично в 9', за да открия резултата. Крилото спринтира покрай Юрген Матай и центрира с външната част на десния си крак, за да намери партньора си в атаката в наказателното поле, а той от воле да реализира единствения точен удар за „орлите“ през първата част.

„Армейците“ след това наложиха своето темпо, което рядко се случва в Разград за тях, но голът дойде чак в 56', благодарение на един от необичайните автори - Амос Юга.

Якуб Пьотровски обаче донесе успеха на шампионите в 79'. Той демонстрира голмайсторския си нюх между няколко противници в наказателното поле и с премерен удар прати кълбото покрай Бусато.

Лудогорец така изпревари ЦСКА в класирането и гледа все по-уверено към върха, където в момента е ЦСКА 1948, но другият „червен“ тим има два мача повече.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй ли

    11 6 Отговор
    Ти ЦСКА май няма нито една победа над Делиормана ?

    Коментиран от #5

  • 2 Рошко

    10 6 Отговор
    Били по добрият отбор и за това загубили??? Нещо журналистчето не може да върже едно смислено изречение....
  • 3 Росен

    12 0 Отговор
    ,,Армейците наложиха своето темпо, което рядко се случва за тях в Разград, но голът дойде чак в 56 Мин,, - това коментар на професионалист ли е? 56 мин е в началото на второто полувреме и е идеално време за изравняване, има цяло полувреме за да се вземе и победата, аман от некомпетентни журналя
  • 4 Тамара

    8 1 Отговор
    Как го търпите този Десиславв ли е Издислав ли е, чак дал линк към Фейсбук страницата на Лудогорец, освен, че е написал пълни глупости
  • 5 А ха

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Тъй ли":

    ЦСКА игра по-добре от Лудогорец! Кабаков и ВАР леко подпираха домакините! Играч на мача е Барт, вратаря на Лудогорец това доказва, че ЦСКА наистина бяха по-добрия отбор!

    Коментиран от #7

  • 6 Хи хи хи

    11 11 Отговор
    Като имаме толкова много армейци да ги пратим на фронта срещу руските терористи да се бият !
  • 7 Левски 1914

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "А ха":

    цска ФАЛИРА.