Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 18:33 644 0

Шимунджа: Мнението ми остава непроменено - ХИК е сериозен отбор!

  • анте шимунджа-
  • лудогорец-
  • хик хелзинки-
  • лига европа

Наставникът на Лудогорец не си прави илюзии за лесен мач в Разград

Шимунджа: Мнението ми остава непроменено - ХИК е сериозен отбор! - 1
Снимка: БГНЕС

Анте Шимунджа за пореден път потвърди мнението си, че ХИК Хелзинки е противник, който не може да бъде подценяван от Лудогорец в Лига Европа. Той сподели мнението си по време на днешната пресконференция преди реванша с финландците в Разград.

Предишния мач с ХИК в Хелзинки не промени мнението ми, което имах за тях. Те ротират играчите, но играят в един и същи стил. Силен отбор са, шампиони на Финландия, няма как да не са добри. И преди са играли в Европа, имат си свой стил, сменят позициите на играчите, разполагат с активни бекове. Очаквам труден мач, защото ХИК е много сериозен отбор. Ще трябва да се потрудим много, за да постигнем победа и да се класираме напред. Но ние го искаме, защото това е задачата ни от първия ден – да се преборим в тази група“, каза Шимунджа, цитиран от БНТ.

„Орлите“ приемат своя съперник на 13 октомври от 22:00 часа, като при успех българският шампион ще си гарантира европейски футбол и през пролетта, защото в най-лошия случай ще продължи към Лигата на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА