Last news in Fakti

23 Юли, 2013 18:32 820 0

Любо Ганев: Никой не ни слагаше в топ 4

  • ганев-
  • волейбол-
  • българия-
  • световна лига
Любо Ганев: Никой не ни слагаше в топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС
Любомир Ганев се завърна в България заедно с близнаците Георги и Валентин Братоеви след участието в Световната лига на волейболните ни национали. Вицепрезидентът на БФВолейбол заяви, че е доволен от четвъртото място, а отборът има още много да израства.
 
"Никой не ни слагаше в сметките за класиране на финалите, за четвъртото място - изобщо. Малко не ни достигна да вземем медал. С всеки изминал мач отборът израства. В следващите големи първенства ще можем да се борим за медалите. Не ни достигна опит. Липсваха важни единици. Другите отбори имат много повече волейболисти. Бразилия има поне 50 човека национали. За Русия да не говорим.
 
Ние изградихме един колектив, който се раздава на 100 процента. Момчетата играят за колектива. Трябва да участваме в десетки финали, за да придобием опит. Не става дума за психика, а за опит.
 
Заслужавахме това четвърто място. Можехме да победим Италия. Треньорът направи всичко възможно. Италианците играха по-добре във важните моменти. Таванът ни беше в мачовете с Полша и САЩ.
 
Отборът ще ни радва още дълги години. Тази мачове ще ни послужат за поука. Ще има отборна премия за момчетата. Целите за европейското първенство са спечелване на медал, за да се класираме по-лесно за световния шампионат. Аз съм оптимист. Няма отбори, които да не може да бъдат победени”, каза Ганев на летище „София”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА