Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 20:19 1 104 0

Гол №100 в кариерата на Маркъс Рашфорд донесе нова победа на Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • уест хям юнайтед-
  • маркъс рашфорд

„Червените дяволи“ продължават да се движат във възходяща линия

Гол №100 в кариерата на Маркъс Рашфорд донесе нова победа на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Маркъс Рашфорд се превърна в герой за Манчестър Юнайтед, след като вкара своя гол №100 в кариерата за клуба при успеха с 1:0 над Уест Хям Юнайтед в късния мач от неделния ден в английската Висша лига.

С този успех головата разлика на „червените дяволи“ излезе на положителен баланс (17:16) след унижението от Манчестър Сити с 6:3 в началото на месеца.

Давид Де Хеа междувременно имаше основна заслуга за опазването на „сухата мрежа“, защото испанецът направи цели 5 спасявания, сякаш за да докаже на националния селекционер на Испания - Луис Енрике, че е сгреши, като не го е включил в разширения състав на Мондиала в Катар.

Манчестър Юнайтед така изпревари Челси във временното подреждане и се нареди на 5 позиция, докато Уест Хям се доближи опасно до зоната на изпадащите, особено с оглед мача в пасив за Лийдс в надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА